fbpx
Despre Hotelier Cosmetic

Despre Hotelier Cosmetic

/
aprilie 11, 2022

Hotelier Cosmetic a fost creat de către fondatorii noștri combinând experiența de 10 ani în sectorul hotelier și cei peste 25 de ani în sectorul cosmeticelor în 4 țări diferite. Acesta a fost înființat în 2021 cu sediul în Turcia, iar primul nostru birou a fost deschis în România în 2022.

Scopul nostru este să oferim cea mai potrivită soluție în conformitate cu cerințele clienților noștri și să răspundem nevoilor dumneavoastră cu politica noastră de vânzări rapide și cu costuri reduse. În acest scop, compania noastră se reînnoiește constant prin creștere rapidă și creșterea gamei de produse.

Toate produsele pe care compania noastră le produce, le distribuie și le comercializează au certificat CE care determină normele Uniunii Europene și sunt aprobate de Ministerul Sănătății. Politica noastră de bază este să producem și să vindem ecologic, respectând standardele internaționale de calitate și siguranță.

A prefera produsele companiei noastre înseamnă a furniza produse de înaltă calitate care să răspundă tuturor așteptărilor dumneavoastră, direct de la producător, cu un preț competitiv și o relație de calitate.

Compania noastră, care dorește să crească alături de voi, clienții noștri valoroși, vă invită să experimentați împreună această emoție.

1 Comment

  1. […] cosmetice hoteliere se are în vedere orice comoditate de natură cosmetică, de la săpunuri până la creme […]

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.